Flow-workshop 18. juni kl. 16 – 18.30

Kom og deltag i en workshop i LagoCph, der gennem et kropsligt og kreativt flow bringer yoga og kunst sammen arrangeret af billedekunstner og forfatter, Thomas Boström samt filosof og yogalærer, Pia Hammerich.

flow
I yogaen søger vi at finde en mental tilstand af lethed og og væren-til-stede-lige-nu-og-her, hvilket gøres gennem en række kropslige aktiviteter. I denne workshop vil du blive guidet igennem en sømløs række af stillinger (asanas), hvor den ene stilling flydende og elegant afløser den anden – som perler på snor. Denne yogaform hedder på sanskrit vinyasa og oversættes på dansk til flowyoga. Dette kan sammenlignes med at være i “orkanens øje”. En tilstand hvor du er omgivet af høj fysisk aktivitet, men inden i har du en oplevelse af fuldstændig ro og harmoni. Her er der direkte forbindelse til at skabe noget kreativt og bruge den energi, der allerede findes i rummet. Du skal skabe en kultegning, der laves til et stille stykke musik og når halvdelen af tegningen er lavet, udveksles den med sidemanden, som gør den færdig. Noget unikt opstår ud af den stemning, som yogaens flow har skabt, og tegningerne sammenkobler oplevelsen individuelt og samtidig i en gradvis sammensmeltning med en anden persons personlige udtryk. Øvelsen sker gennem en let introduktion, hvor den elementære teknik gennemgås. Workshoppen kræver på ingen måde kreative forkundskaber, kun en lyst til at give sig hen til intense og afslappende øjeblikke med yoga og kreativ leg.

Pris 200 kr. pr. person – på MobilePay 22669806. Når vi har modtaget din betaling (husk at skrive navn og workshop) har du booket en plads

Dato: Søndag den 18. juni kl. 16 – 18.30
Adresse: LagoCph – Nørre Søgade 27A, København K (lige ved søerne)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *