Virksomhedsyoga

Gør noget godt for dine ansatte

Du kan bruge yogaen, hvis du gerne vil have gladere og mere effektive medarbejdere i din virksomhed. Mennesker, som bruger kroppen hensigtmæssigt og lever mindful, er mindre syge og mere tilfredse – både privat og på jobbet.

PiasYoga leverer professionel og relevant yoga til dig og dine ansatte – og for kun 500 kr. i timen. I bestemmer selv tidspunkt på dagen.

Jeg anbefaler, at undervisningen er på halvanden time, så der både er tid til de fysiske øvelser, men også til den mere meditative del.

Yogaen afhjælper stress på arbejdspladsen, for når man mærker sin krop under yogaen, så kommer man til stede i nuet og aktiverer det parasympatiske nervesystem. Hermed sænkes blodtrykket og vejrtrækningen bliver dybere og regelmæssig. Immunforsvaret styrkes og mængden af stresshormoner i kroppen reduceres – alt sammen noget der skaber større glæde, men også positive resultater på bundlinjen for din virksomhed.

Efter vi har fået en firmaaftale med PiasYoga, har vi fået et større fællesskab og en øget arbejdsglæde. Vi ser alle frem til tirsdag, hvor vi skal på yogamåtten og stresse af – også selvom det nogle gange er fysisk hårdt. Pia er utrolig god til at spotte den enkeltes behov.

Anne-Marie Thulsing (specialkonsulent, Ministeriet for undervising, børn og ligestilling)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *